Helsinki Rockettes
Fanny Soukola

Fanny Soukola RCKT#240

Luistelu on minulle jokapäiväistä tunteiden ilotulitusta. Se on fiilistelyä hyvässä seurassa ja keino unohtaa kaikki muu hetkeksi. Luistelun kautta saadut ystävät mahdollistavat koko matkasta nauttimisen ja arki jäähallilla sisältää lukuisia nauruntäyteisiä hetkiä.

Tapaus joka muutti luisteluani:
2019 junioreiden MM-kilpailut Sveitsissä. Lyhytohjelma päättyi yllättävästi osaltani jään pintaan ja epäonnistunut suoritus jätti meidät kilpailun viidennelle sijalle. Pitkän pohdinnan jälkeen tulin tulokseen, että olin asettanut itselleni aivan liian suuret odotukset näyttää muille ansaitsevani olla juuri kyseisissä kilpailuissa. Luistelu-urani oli lähellä saada päätöksensä tuon suorituksen jälkeen, mutta onnekseni päätin vielä ystävieni kehotuksesta jatkaa joukkueessa. Seuraavalle kaudelle otin mentaliteetiksi luistella vain itselleni ja nauttia jokaisesta hetkestä, myös niistä aivan tavallisimmista sirklausharjoituksista. Selkeytin itselleni millainen luistelija juuri minä haluan olla ja päätin ottaa jokaisesta hetkestä kaiken irti. Löysin palon luisteluun uudelleen ja en olisi aikaisina lauantaiaamuina halunnut olla muualla, kuin jäähallilla. Loppujen lopuksi menestyksekäs kausi kasvatti paljon urheilijana ja ennenkaikkea nosti esiin ne puolet, joihin alunperin lajissa rakastuin.

Luistelussa vetää puoleensa: Luisteluun itsessään vaaditaan todella paljon, mutta samalla niin todella vähän. Uutta voi opetella loputtomiin, mutta myös vanhoja taitoja voi kehittää jatkuvasti.

Lempi ohjelma :Sound of Silence (Team Fintastic 19-20)
Lempi ohjelma joltain toiselta: Kaitlin Hawayek / John- Luc Baker, vapaaohjelma 2019

Syntynyt 2001
Kotikaupunki Järvenpää
Nyt rullaava luisteluvuosi 15
Muodostelmassa 5
RCKT kaudesta 2020-2021
Aiemmat joukkueeni uusimmasta vanhimpaan
Team Fintastic

Luistin: Riedell Dance