Helsinki Rockettes
Inka Korpio #229

Inka Korpio RCKT#229

Luistelu on minulle iso osa elämääni. 4-vuotiaasta asti jokin asia luistelemisessa on vetänyt minua puoleensa. En edes vieläkään ole varma mikä on isoin asia mitä rakastan luistelussa, koska siinä on niin monta ihanaa asiaa. Jäällä, treeneissä, kisoissa, kopissa ja kisamatkoilla olen kokenut niin paljon asioita, jotka ovat muokanneet minua ihmisenä.

Tapaus, joka muutti luisteluani: Ensimmäinen kausi RCKT:ssa oli tapahtumarikkaimista kausistani. Pääseminen RCKT oli itsessään jo unelmien täyttymys ja en odottanut vielä ihmeellisempiä omasta ekasta kaudesta RCKT:ssa.
Ajattelin, että en koskaan pystyisi olemaan nousija, kun en ollut pienempänä niin akrobaattinen enkä tykännyt esim. tehdä voltteja tai temppuilla. Ennen 2.valintoja tuli tilanne, että joukkuelaiseni ei kyennyt luistelemaan kisoissa ja minulla oli rapeat 2 viikkoa aikaa opetella uusi paikka sekä opettelemaan ryhmänostot nousijana. Kun sain kuulla tilanteesta olin kotona aluksi aivan kauhuissani, jos nyt rehellinen olen ja en ollut varma miten tulen onnistumaan. Olen Nonalle erityisesti ja koko sen kauden joukkueelle vieläkin kiitollinen tsemppauksista joka treeneissä. Kisojen jälkeen olin niin hämmentynyt ja ylpeä, kun tajusin, että luistelin ensimmäisen senioreiden vapaaohjelman ja olin vielä nousijana ryhmänostoissa, jota en koskaan kuvitellut olevani. Nykyään rakastan tehdä nostoja ja temppuilla kaikenlaista.

Lempiohjelmani:
Minimints The Green Hornettes 11-12
Helsinki Rockettes Wounded Angel FP 19-20

Mikä luistelussa vetää puoleensa:
Luistelu on kaikin puolin upeaa. On niin siistiä välillä tajuta kuinka pitkälle on päässyt luistelijana. Nykyään pystyn hyppimään, tekemään voltteja nostoissa, pyörimään piruetteja kovalla vauhdilla, vaikka 15 vuotta sitten juuri ja juuri pääsin eteenpäin tai pysyin pystyssä jäällä. Joka päivä oppii jotakin uutta, vaikka sitä ei välillä tajuaisikaan siinä hetkessä.

Syntynyt 2001
Kotikaupunki Helsinki
Nyt rullaava luisteluvuosi 17 vuosi
Muodostelmassa 11 vuotta
RCKT kaudesta 2019-2020
Aiemmat joukkueeni uusimmasta vanhimpaan:
Team Fintastic
Finettes
Minimints

Luistin: Riedell Olympia
Terä: MK Dynasty