Helsinki Rockettes

Lumi Hetta
RCKT#235

”Luistelu on iso osa identiteettiäni ja jäähalli paikka, jossa kehitän ja haastan itseäni sekä nautin ystävieni seurasta. Paras tunne luistelussa on, kun jäälle astuessani kaikki muu katoaa ja saan keskittyä itseni kehittämiseen ja parhaani tekemiseen.

Kisajäät ovat kauden kohokohtia monestakin syystä. Hallin tunnelma kisajäälle astuessa on sanoinkuvailematon ja sen tunteen jakaminen monen ystävän kanssa tekee siitä vain entistä paremman!<3”

Tapaus, joka muutti luisteluani:

Team Fintasticiin päästessäni tajusin, että voisin saavuttaa jopa maailmanmestaruuden. Se oli aina ollut unelmani, mutta en ehkä aidosti uskonut, että se voisi käydä toteen. Viimeisellä juniori kaudellani unelmani kävi toteen ja voitimme junioreiden maailmanmestaruuden. Siitä lähdin eteenpäin kohti uusia unelmia, tavoitteita ja senioreiden maailmanmestaruutta.

Treenaaminen täysillä ja tavoitteellisesti, mutta pilke silmäkulmassa, on yksi tärkeimmistä oppimistani asioista, joka on muuttanut luisteluani.

Lempiohjelmani

Itse luistelemani: Team Fintastic 2019-2020 lyhyt ohjelma: Sound of Silence
Muiden luistelema: Helsinki Rockettes 2015-2016 vapaaohjelma: Matka kuuhun

Luistelussa vetää puoleensa lajin vaikeus, yhdessä tekeminen ja tavoitteellisuus. Onnistumisen tunteen jakaminen yhdessä ystävien kanssa on yksi parhaimmista tunteista, joka lajista välittyy ja yksi syy miksi rakastuin lajiin. Pettymykset ja epäonnistumiset ovat myös osa lajia, mutta niiden kautta saan vain lisää halua onnistua ja tehdä parhaani ollakseni maailman huipulla.

 

Syntynyt 2002
Kotikaupunki Helsinki
Nyt rullaava luisteluvuosi 14. vuosi
Muodostelmassa 12 vuotta
RCKT kaudesta 2020-2021
Aiemmat joukkueeni uusimmasta vanhimpaan:
Team Fintastic
Finettes
Minimints
Minisparkles

Luistin: Riedell 4200 Dance
Terä: MK Dynasty