Helsinki Rockettes
Vega Vesa

Vega Vesa RCKT#241

Luistelu on minulle elämäntapa ja osa identiteettiäni. Treenit ja sen tuomat ystävät auttavat jaksamaan vaikeissakin elämäntilanteissa, ja ne tuovat elämään sekä merkityksellisyyden että yhteenkuuluvuuden tunnetta. Luistelussa saan jatkuvasti kehittää itseäni ja miettiä tapoja, joita voisin hyödyntää tullakseni paremmaksi luistelijaksi ja urheilijaksi sekä jäällä että sen ulkopuolella. Prosessi ei tule ikinä olemaan valmis tai täydellinen, ja juuri se vetää minua puoleensa.

Tapaus, joka muutti luisteluani on Team Fintasticissa luisteleminen. Luistelu muuttui hyvällä ja motivoivalla tavalla haasteellisemmaksi sekä henkisesti että fyysisesti, ja noiden kolmen vuoden aikana koen kasvaneeni eritoten luistelijana, mutta myös ihmisenä uskomattoman paljon. Fintasticissa koetut onnistumiset ovat opettaneet, että mikä vain on mahdollista, jos vain on valmis tekemään töitä.

Lempiohjelmani on Poison Ivy, Team Fintastic free 2018-19

Vaikein asia, jonka olen tähän mennessä oppinut luistelussa on se, että epäonnistumiset ovat suuri osa urheilua sekä elämää sen ulkopuolella. Luistelu on kuitenkin opettanut, miten niistä selviydytään sekä yhdessä että yksin, ja miten niiden avulla tullaan entistäkin paremmiksi ja vahvemmiksi.

Syntynyt 2002
Kotikaupunki Helsinki
Nyt rullaava luisteluvuosi 14.vuosi
Muodostelmassa 13 vuotta
RCKT kaudesta 2020-2021
Aiemmat joukkueeni uusimmasta vanhimpaan:
Team Fintastic
Finettes
MiniMints
MiniSparkles

Luistin: Riedell Olympia
Terä: MK Dynasty