Helsinki Rockettes

Menestyksessä mukana

Ladyt kuntokeskus naisille

LADYT

Ladyt Myyrmäki ja Kannelmäki tarjoaa monipuoliset kuntosali- ja kuntokeskuspalvelut naisille. Molemmat keskukset sijaitsevat juna-asemien välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palveluistamme löytyy vaikuttava ryhmäliikuntakattaus, monipuolinen kuntosali, personal training, sauna, infrapunasauna, hierovat tuolit ja aamupala. Lisäksi SLIMYONIK -hierontahoito ja NEUROSONIC -rentoutushoito. Verkkosivuiltamme bongaat ajankohtaiset tiedot ja huikeat tarjoukset!

www.ladyt.fi www.facebook.com/Ladyt.fi

URHEILU MEHILÄINEN

Urheilu Mehiläinen on ylpeä Helsinki Rockettesien yhteistyökumppani.
Palvelemme valtakunnallisesti urheilua harrastavia, aktiiviliikkujia,urheilijoita ja urheiluseuroja urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tutkimuksessa. Urheilu Mehiläisen moniammatilliset asiantuntijatiimit edustavat suomalaista kärkiosaamista urheilulääketieteessä.
Lue lisää: www.urheilumehilainen.fi ja seuraa yhteistä tekemistämme myös instagramissa @urheilumehilainen

www.mehilainen.fi/urheilu-mehiläinen

Lucky Skate

LUCKY SKATE

Rockettesin monivuotinen kumppani Taitoluistelun erikoisliike Lucky Skate sijaitsee Helsingin Taka- Töölössä ja palvelee asiakkaita ma-pe 12-18 ja la 10-14. Tervetuloa tutustumaan uudistettuun myymäläämme ja ihaniin uutuuksiimme. Verkkokauppamme www.luckyskate.fi on avoinna 24/7.

www.luckyskate.fi

Riedell Skates

RIEDELL

Luistimet ovat taitoluistelijan tärkeimmät välineet luistelukoululaisista maailmanmestareihin. Helsinki Rockettesin luistelijoiden valinta on Riedell. Löydät itsellesi sopivimmat taitoluistimet Lucky Skatesta.

https://ice.riedellskates.com/

Pierre Robert

PIERRE ROBERT

www.pierrerobert.fi

Me Pierre Robertilla uskomme tyylin ja mukavuuden harmoniaan.

INFORMA

Informa Oy on tuote- ja pakkausmerkinnän täyden palvelun ratkaisutoimittaja. Toimitamme merkintä- ja tiedonkeruujärjestelmät sekä merkintämateriaalit yli neljännesvuosisadan kokemuksella tuotteiden, tuotepakkausten ja logististen kokonaisuuksien merkintään. Tarrat valmistamme omassa painossamme. Vahva toimialatuntemuksemme ja laaja-alainen osaamisemme tekevät meistä luotettavan toimittajan yksittäisistä laitteista aina kattaviin kokonaisjärjestelmiin.

Meidän tavoitteemme Footlightissa on löytää jokaiselle tanssijalle parhaat mahdolliset välineet pitkän ja antoisan tanssiuran takaamiseksi. Liikkeissämme sinua palvelevat tanssin ammattilaiset, jotka osaavat auttaa oikeiden tuotteiden valinnassa.

Footlight
Liikkeissämme sinua palvelevat tanssin ammattilaiset, jotka osaavat auttaa oikeiden tuotteiden valinnassa. Löydät kauppamme
https://footlight.fi/

.

Apteekki Medena

APTEEKKI MEDENA

Apteekki Medena palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä Kauppakeskus Itiksessä. Yksilöllisen reseptipalvelumme lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman itsehoitotuotteita ja kosmetiikkaa. Kun vielä liityt kanta-asiakkaaksemme, saat ostoistasi rahanarvoisia etuja.
Meille on helppo tulla ja pysäköinti on ilmaista.
Tervetuloa!

www.apteekkimedena.fi

Kisakallion urheiluopiston logo

KISAKALLION URHEILUOPISTO

Kisakallio on energinen paketti liikuntaa ja elämän iloa!
Kisakallio tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille, perheille, seuroille sekä yrityksille liikunnallisia elämyksiä upeassa ympäristössä. Tervetuloa idyllisen Lohjanjärven rannalle: yövy uudessa huoneistohotellissa, ruokaile modernissa ravintolassa tai kokeile aivojumppaa uusissa kokoustiloissa. Meillä on ilo liikkua, urheilla, opiskella, virkistyä… Ja rentoutua! Tunti Turusta – puoli tuntia Helsingistä.

www.kisakallio.fi/

BANG & BONSOMER

Mikä ominaisuus tekee tuotteesta ainutlaatuisen? MIksi kahdesta tuotteesta toinen on suositumpi? Ero voi olla vain yhden ainesosan aikaansaama. Uuden materiaaliteknologian ratkaisut auttavat suunnittelemaan kestäviä tuotteita. Bang & Bonsomer on ollut tässä kehityksessä mukana jo 90 vuoden ajan. Osaamisemme auttaa suunnittelemaan entistä parempia tuotteita; tuotteita, jotka parantavat elämän laatua myös seuraavan 90 vuoden aikana. Me uskomme uuteen materiaaliteknologiaan. Entä sinä?

www.bangbonsomer.com

JIV SPORT

JIV IS NOT JUST A BRAND. It’s a community connecting athletes worldwide.